2 oktober 2022

Zondag 2 oktober, het was heerlijk weer, zon erbij en weinig wind en maar een heel klein buitje. Goed weer voor de uitgestelde strokeplay kampioenschappen, die in september vanwege de vele regen in dat weekend niet door konden gaan.

Door de natte nacht (greenkeepers hadden greens niet kunnen maaien) en de werkzaamheden van de greenkeepers op en rond de greens, waren de greens nog uitdagender dan normaal.  In de vroege ochtend waren de pins wel verplaatst. Greenkeepers bedankt.

We hebben 18 holes shotgun gespeeld. Daniël Sanchez de Bouvé, Richard Bradley en ik mochten op hole 1 starten. En dat heeft geholpen! Richard heeft opnieuw de eerste plek bij de heren gehaald en ik, Daniëlle heb gewonnen bij de dames. Heleen Welschen en Wil Knoppers werden verdiend 2e.

De wedstrijd was ingekort tot 18 holes. Na de lunch kon iedereen naar de heren hockey gaan kijken of naar Max Verstappen.

Weekend Wedstrijd Commissie hartelijk dank voor de goede organisatie en het regelen van de heerlijke lunch. En de enkele toeschouwer die kwam kijken heeft deze dag toch tot een echt kampioenschap gemaakt.

Voor iedereen die er niet bij was, zet de datum voor volgend jaar op tijd in de agenda en doe mee! Een hogere handicap, géén probleem, je kunt dan strijden om Stablefordkampioen te worden.

Dit jaar werden als Stablefordkampioenen gehuldigd Jaap Schuller en Josée Geerards.

Daniëlle Adelaar