Stuart Burley en Maudie van der Gun zijn onze nieuwe Clubkampioenen!

Club Kampioenschap 2021

Bij het tekenen van mijn contract met de club werd ik verteld dat ik lid mocht worden van de vereniging. Dit vond ik een grote eer en gelijk zei ik tegen Fardo dat ik het leuk zou vinden om mijn naam op het bord krijgen als clubkampioen. Ik speel graag mee met alle andere wedstrijden voor spek & bonen maar mijn mening is dat de clubkampioenschap gaat er toch om de beste bruto score. Gelukkig mocht ik van het bestuur mee doen en zag ik later dat de datum viel op de dag dat ik 50 zou worden.
Als Professional van de club heb ik sinds april veel mensen leren kennen en ook lessen gegeven. Schaerweijde is een heel speciaal vereniging waarbij ik een heel warm gevoel krijg. Ik ben niet alleen Head Professional maar ook lid. Ik wilde presteren en bewijzen dat ik kon af en toe aardig presteren. Ik werd vroeg wakker met deze gedachten achter in mijn hoofd op mijn verjaardag.
Wat een mooi verrassing stond te wachten op mij toen ik aankwam. Een golfbuggy helemaal versierd  en in grote gouden letters ‘Happy Birthday’. Echt lachen maar na 9 holes voelde ik een beetje schuldig dat ik met de buggy speelde en ging ik terug naar mijn tas te sjouwen.
Super snelle greens en onmogelijke pin posities betekende dat geen lage scores gemaakt zouden worden. Geen grote fouten maken en voorzichtig putten was de plan.
Er is een oude Engelse gedicht van Rudyard Kipling ‘Keep your head whilst everyone around you is losing theirs’. Ik speelde heel beheerst en maakte weinig fouten. Na de eerste 18 holes had ik 4 slagen voorsprong over Richard Bradley. Wij speelden nog 9 holes voor de titel en helaas maakte Richard een paar fouten waarbij mijn voorsprong nog groter werd. Met nog 3 holes te spelen stond ik 10 slagen voor. Nu wilden we allebei zo snel mogelijk naar binnen om Max Verstappen te kijken bij F1 op Zandvoort en een biertje drinken!
Dank aan de wedstrijdleiding, het bestuur, Michiel voor een super mooie baanconditie en alle medespelers voor een super mooie dag.
Ik ben kampioen geworden van Schaerweijde, mijn club. Mission accomplished. Beste verjaardag ooit!
Stuart Burley

De uitslag na de middag finales is:

Dames

1e Maudie van der Gun 113 slagen

2e Renée Beeris 116 slagen

3e Marian Polak 118 slagen

4e Els Graafland 126 slagen

Heren

1e Stuart Burley 93 slagen

2e Richard Bradley 99 slagen

3e Ludo Suijkerbuijk 103 slagen

4e Arnoud Schuurman 109 slagen

Winnaar Stablefordkampioenschap

1e Cees Vos 33 punten

2e Job Bergsma 31 punten