Zondag 28 maart stond op Schaerweijde een “Cross-Country” wedstrijd op het programma, reden genoeg om na 6 maanden geen club aangeraakt te hebben de stokken weer eens uit het vet te halen!

Cross-Country is een ontzettend leuke spelvorm waarbij de originele lay-out van de baan totaal niet meer van toepassing is. Je gaat letterlijk criss-cross door de baan. Over bomen heen, er onder of tussen door. Of zoals naar de green van 5 vanaf fairway hole 4 ook nog over water heen. Kortom een dag vol uitdaging maar vooral fun! Heb het ontzettend naar mijn zin gehad mede dankzij mijn gezellige Flightgenoten, de leuke lay-out en mijn toch ietwat verbazend goeie spel.

Het bedenken en uitzetten van de baan is geen simpele klus, niet alleen moet je 10 holes bedenken die leuk, uitdagend maar toch speelbaar zijn ook moet je de logistiek en veiligheid in acht nemen. Naar mijn mening is de wedstrijdleiding hier in alle opzichten perfect in geslaagd! Arthur en Cees, heel veel dank hiervoor!

Hopelijk kunnen we allemaal snel weer samen genieten van een hapje en een drankje op het terras na afloop van de wedstrijden!

Groetjes en tot snel,

Richard Bradley

Uitslagen Cross Country 2021

De wedstrijd was volgeboekt! En we hopen dat de deelnemers vooral veel pret gehad hebben aan het spelletje.

Het wedstrijdelement mocht natuurlijk niet ontbreken.

Richard Bradley is de overall winnaar. De 2e prijs gaat naar Axel Andriessen.

Bij de hogere HCP-ers waren er prijzen voor Lodewijk van Steenis, Bart de Schepper en Julius Broekhof, die zich al aardig tussen de lagere HCP-er nestelen!