En dan is het weer zover… onze jaarlijkse ladiesday!

17 dames gaan de strijd aan om de fel begeerde glazen bokaal.

Alleen dit jaar en beetje anders. Niet met een gezellig samen komen vooraf aan de wedstrijd. Geen kopje thee en een lekker cakeje. Maar met een van te voren ingedeelde flight met instructies om maar vooral op tijd bij hole 1 te starten. De kaarten liggen al klaar en zodoende lopen Els Graafland, Ine Waalkens en ik in de derde flight om 13.50 de baan in.

Iedereen heeft evenveel kansen, er wordt tenslotte strokeplay met hcp verrekening gespeeld dus ben ik toch wel een beetje gespannen. 18 holes goed spelen lukt niet zo vaak maar wie weet. En het lukt dit keer wel. De eerste 9 holes speel ik in 36 slagen, de tweede 9 in 35 slagen.  Ine speelt lekker mee al gaat niet alles goed. Els gaat niet zo lekker maar ze wisselt het wel af met prima holes.

We maken er een gezellige middag van te midden van de prachtige herfst kleuren. Als we klaar zijn gaan we naar huis, niet wetend hoe de anderen gespeeld hebben. De kaarten zijn door de damescommissie ingenomen en zullen vanavond door Doreen en Marijke ingevoerd worden. En dan wordt je ’s avonds gebeld met de mededeling dat je de winnaar bent van de bokaal. Ik ben er heel blij mee. De glazen bokaal en de bloemen worden zelfs thuis overhandigd. 

De eind uitslag wordt tenslotte: 1ste Renée Beeris     2de Marian Polak     3de Carla de Vries

Damescommissie bedankt voor de organisatie. Ik hoop dat we volgend jaar met zijn allen weer op een gezellige manier de ladiesday kunnen spelen. Ik wens iedereen een gezonde winter en hoop jullie af en toe in de baan tegen te komen. 

Hartelijke groeten,

Renée Beeris.