Samenvatting

De opkomst voor de 4e maandbeker was beperkt tot 17 deelnemers.

We startten met de verdrietige mededeling dat Cees Vos is overleden. Cees was tot voor kort het veruit langstzittende Weekend Wedstrijd Commissie lid. Hij heeft begin dit jaar zijn taken neergelegd gezien zijn afnemende gezondheid. Wij hadden om die reden nog géén formeel afscheid genomen en hoopten dat dit binnenkort had kunnen plaatsvinden nadat hij sterk gerevalideerd was van het afzetten van zijn onderbeen. Cees was altijd optimistisch, in voor een geintje, gezellig en een zeer trouw en betrouwbaar commissielid/vriend. We zullen hem missen en met warme gevoelens herdenken.

Vanwege het geringe aantal deelnemers waren er géén categorieën qua handicap voorzien en ‘slechts’ drie prijzen te verdelen.

Op speciaal verzoek werd de neary voor de heren geplaatst op hole 5 & 14 waardoor Rob op 5 mm de hole naderde. De neary voor de dames werd gespeeld op hole 7 en 16. De longest speelden iedereen op de 17e hole.

Er is blijkbaar een relatie tussen de longest en neary en de overall uitslag van de 4e maandbeker.

3e plaats Arianne Promes met 58 slagen netto, net als Pim Kaarsgaren en Henk Schuller, 1e plaats Ronald Mulder met 56 slagen netto net als Josée Geerards, die daarmee de 2e plaats behaalde.

Winnaar Ronald dankte zijn flight(genoot) en de commissie en spoort bij deze de leden aan om toch vaker deel te nemen aan de maandbeker. Wij dachten dat hij genoeg tegenstand had ontvangen 😉

Hierbij de uitslagenlijsten:

Uitslag 4e maandbeker 2024

Birdie lijst 4e maandbeker 2024

Tot slot: op 21 juli wordt er een funwedstrijd gespeeld en de 5e maandbeker spelen we 4 augustus 2024.