Zondagochtend in alle vroegte startten wij als eerste flight in de laatste wintercup van dit seizoen, deze keer met de welluidende titel: Sneeuwhoen.

Ik mocht mij verblijden in het gezelschap van Maudie, Franca en Devi, wat het geheel niet alleen tot sportief interessant maakte, maar vooral ook een heel gezellige invulling van de zondagochtend met elkaar, dank alle drie voor jullie zeer aangename gezelschap.

Wat valt er te zeggen over het spel: het begon koud, werd geleidelijk steeds iets warmer, we kregen minder zon dan voorspeld was, maar dat werd gecompenseerd met wat meer windvlagen dan toegezegd door onze weerdeskundigen.

Al met al liet geen van ons zich daar te veel door beïnvloeden, en heeft iedereen zijn beste beentje voorgezet.

Tot mijn verbazing werd er in de loop van de middag door Marijke bij mij thuis aangebeld, en kreeg ik de eerste prijs uitgereikt, heerlijke paaseieren en zowaar een hele grote chocolade paashaas, de volgende wedstrijd zal ik dus in een net iets hogere gewichtsklasse starten, of geldt dat alleen bij andere sporten?

Het was weer een heerlijke golfochtend, met dank aan het organisatiecomité die dat weer voortreffelijk hebben geregeld. Ik kijk er naar uit om een volgende keer samen na de wedstrijd gewoon weer gezellig met elkaar na te borrelen, tot dan.

Eric Timmermans

Eric was als winnaar van de A-categorie de klos. Hij mocht het verslag schrijven.

Maar er waren meer gedenkwaardige momenten.

Want Fried Broekhof maakte een Hole-in-One op Hole 3!

Gefeliciteerd Fried! Wat een prestatie!

En de familie bulkt van het talent, want Julius Broekhof won de B-categorie.

Julius, jij ook gefeliciteerd!

Zondag al weer een nieuwe wedstrijd. Cross Country deze keer.

Tot zondag!