Beste fanatieke golfers!

Het is weer tijd om te denken over hoe je door de winter wil trainen.

Vorig jaar hebben jullie, Elze en ik veel succes gehad met onze winter training programma. Dit jaar willen we weer helpen jullie golfspel naar een hoger niveau te brengen met een leuke, gezellige sfeer.
Van begin november 2022 to eind februari 2023 is er de unieke winter aanbieding om te kunnen lessen en trainen voor 16 weken voor €199 p.p.


Hoe gaat dit werken?

We bieden de mogelijkheid om samen met andere golfers te trainen. Je kan kiezen om met een groep te trainen óf prive lessen te nemen:

Groeps training sessies (groepen van max. 4 personen)

Op tijden die gunstig zijn voor iedereen, ook ’s avonds en in het weekend regelen we 1 keer per week training sessies voor alle winter trainers. Als je zelf een groep wil regelen op een gunstige tijd voor iedereen kan dat ook op afspraak geregeld worden met Stuart of Elze of Thijs. Deelnemen bij alle groepslessen betekent 16 weken training!
Privé lessen

Privelessen kunnen direct geboekt worden met de Professional of via het boeking systeem. Elke deelnemer krijgt 8 x halfuur lessen of 4 x 1 uur les. Dat is een flinke korting op de normale lesprijzen!

Kerst vakantie

We nemen een break tussen kerst en nieuwjaar (23 dec 2022 t/m 6 jan 2023)

Hoe schrijf je je direct in?

Stuur een mail naar golfschoolschaerweijde@outlook.com
Bellen of appen kan ook op de Golfschool telefoon: 0651480883