Vrienden van Schaerweijde

Als je een officiële NGF handicap wilt behalen en/of behouden maar geen compleet lidmaatschap wilt, kan je registratielid,  “Vriend van Schaerweijde” worden.

De kosten bedragen € 80,- .

Je ontvangt dan:

 1. Gratis gebruik oefenfaciliteiten (excl.ballen)
 2. NGF registratie
 3. WA-verzekering
 4. Handicap-registratie
 5. 2 gratis 9 holes vouchers
 6. Les van onze Golfprofessional (het lesgeld is hierin niet meegenomen)

De extra kosten voor het registreren en afnemen van Golfregelexamen, de Baanpermissie op Schaerweijde Golf en eventueel de officiële NGF handicap bedragen € 60,-.

VOORWAARDEN
 • Door aanmelding geef je je op als lid van Schaerweijde Golf. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd met een periode van een jaar. Opzeggingen moeten voor 1 november bij de secretaris worden ingediend
 • Betaling van de contributie verloopt via ClubCollect. Hiervoor ontvang je van de penningmeester een e-mail. De betaling kun je dan verrichten middels Ideal, automatische incasso of een overboeking.
 • Naast direct betalen bestaat er een mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen. Indien je daar gebruik van maakt kan dat alleen op basis van automatische incasso.
 • Let op: de betaling dient plaats te vinden naar het banknummer van ClubCollect!!
 • Pas na afhandeling via ClubCollect ben je officieel lid en speelgerechtigd.
 • Door aanmelding ga je akkoord met de opname van jouw gegevens in het gegevensbestand van ZSV Schaerweijde, dat niet ter beschikking wordt gesteld aan derden.
Met het insturen van het aanmeld formulier verklaar je akkoord te zijn met de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de Vereniging (ter inzage in het clubgebouw).

Aanmeldformulier Vrienden van Schaerweijde